Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Проблема з вибором тютюну
Украинский Мазда Клуб :: MazdaClub.UA > Around Mazda > Offtop > Разговоры по делу
Cot
Друзі, потрібна ваша порада! Мій брат недавно захопився самокрутками, і тепер постійно шукає якісний тютюн для експериментів. Хотілося б знайти місце, де є широкий вибір і адекватні ціни, але щоб точно не підсунули підробку. Де ви зазвичай купуєте?
Killogram
Я довго шукав, де можна знайти щось справді вартісне, і нарешті натрапив на ]]>інтернет магазин тютюну]]> Tabaker.. Там чудовий вибір і тільки якісний тютюн, яким я залишився дуже задоволений. Особливо тішить те, що доставка завжди оперативна, і не треба хвилюватися за терміни. Можливо, вам теж варто глянути, там є багато цікавого навіть для початківців у самокрутках.
DJEM220
Цитата(Cot @ Nov 29 2024, 16:12 ) *
Друзі, потрібна ваша порада! Мій брат недавно захопився самокрутками, і тепер постійно шукає якісний тютюн для експериментів. Хотілося б знайти місце, де є широкий вибір і адекватні ціни, але щоб точно не підсунули підробку. Де ви зазвичай купуєте?

Спробую відповісти розгорнуто! Тому що давно купую тютюн для самокруток і знаю майже всіх продавців. Перепробував дуже багато сортів, робив мішки і т.д.

В основному купую локшину (павутинку) 0,8-1 мм – найкращий варіант.
Купити тютюн на вагу ]]>tobaco.top]]> український та імпортний можна тут, хлопці давно працюють і реально нормальна якість та ціна. Асортимент не завжди є в наявності, але підвозять потихеньку. Я передзвонюю іноді.

Для люльки беру тютюнові пластини ]]>tabves.com]]>/, потім ріжу їх сам, кращого нічого не знаходив, тим паче за такі гроші. Або просто купити локшину 1,2-1,5 мм шириною, ну це якщо дешевше треба.

На цьому сайті ]]>tab-gilza.com]]> купував теж багато разів. У них соусований тютюн крутий! Аналогу немає ніде. Навіть дим пахне! Не плутайте з ароматизованим.

Ну ще скажу, багато хто продає дешевий тютюн задорого, видаючи за імпорт, шкода, повернути не можна, часто трубки не беруть потім.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.