Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Болі при сечовипусканні
Cot
сообщение Вчера, 21:14
Сообщение #1

Из: Кроп

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Друзі, може, хтось стикався з подібним і вам буде цікавий мій досвід? У мого батька останні кілька тижнів були сильні болі при сечовипусканні, він довго терпів, думав, що «саме мине», але нічого не минало. Ситуація погіршувалась: часті походи до туалету, ниючий біль унизу живота, навіть почались проблеми зі сном. У нашій районній лікарні сказали, що це може бути щось урологічне, але часу чекати там у чергах не було. Нам порадили звернутися до Andros Medical — і це було правильне рішення. Там його одразу оглянули, зробили УЗД, аналізи — лікар доступно пояснив, що це запалення, і призначив курс лікування. Нам справді допомогло, тож можу щиро сказати, що ]]>уролог в м. Миколаїв]]> із цього закладу був дуже уважним і професійним.
Go to the top of the page
Вставить ник Cot в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic