«NewDental» - стоматологічні матеріали від провідних виробників |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
«NewDental» - стоматологічні матеріали від провідних виробників |
Сегодня, 02:34
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 121 Регистрация: 28.12.2022 Из: Львов Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
«NewDental» ]]>https://newdental.in.ua/]]> — це чудова компанія, яка забезпечує стоматологічними матеріалами високої якості. Я замовляла у них кілька товарів для своєї практики, і залишилася дуже задоволена. Всі матеріали сертифіковані, працюють безпосередньо з перевіреними виробниками, тому я впевнена в їхній якості. Дуже зручно, що є безкоштовна доставка по Чернівцях при замовленні від 1000 грн, це значно полегшує процес.
Особливо хочу відзначити консультаційну підтримку компанії. Коли зверталася за порадами, отримала професійні та зрозумілі відповіді. Співробітники компанії мають великий досвід і завжди готові допомогти з вибором матеріалів. Дуже задоволена обслуговуванням і вже планую замовляти у «NewDental» ще! Рекомендую всім! |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 10th January 2025 - 09:41 |