Порадьте якісні курси з обробки фотографій |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
Порадьте якісні курси з обробки фотографій |
Dec 30 2024, 23:11
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 45 Регистрация: 04.09.2024 Из: Dnepr Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Audi RS6 |
Мені цікаво, чи можете порекомендувати якісні курси з обробки фотографій? Я давно займаюся фотографією, але відчуваю, що мої навички в обробці фото потребують значного покращення. Які курси можуть допомогти розвинути мої вміння? Я шукаю місце, де навчають сучасним технікам, розповідають про різні програми і допомагають на практиці, а не тільки теоретично. Важливо, щоб курси були зручно доступні, і у викладачів був досвід роботи в цій сфері.
|
|
|
Dec 30 2024, 23:12
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 04.09.2024 Из: Slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Renault Megane 3 |
Я можу порадити звернутися до фотошколи Зелений квадрат ]]>https://green4.photo/uk/retouch/]]> це саме те місце, де я отримала свої навички в обробці фотографій. Там тебе навчать не тільки базовим технікам, а й дозволять освоїти більш складні методи, наприклад, кольорокорекцію, ретушування або комбінування різних стилів. Вчителі мають великий досвід і працюють у професіональному середовищі, тому знання, які вони передають, актуальні для сучасного ринку. У Зеленому квадраті" тебе чекають як теоретичні заняття, так і практичні, що дозволяє відразу застосовувати здобуті навички на реальних проектах.
Сообщение отредактировал rihile - Dec 31 2024, 11:50 |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 3rd January 2025 - 05:21 |