Чи варто брати металеві двері для будинку? |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
Чи варто брати металеві двері для будинку? |
Dec 26 2024, 13:35
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 42 Регистрация: 24.08.2021 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 |
Замислився над тим, щоб замінити двері у свій будинок на металеві. Кажуть, вони надійніші й краще тримають тепло, але я в цьому не впевнений. Хтось уже встановлював такі? Що скажете, чи варто брати?
|
|
|
Dec 26 2024, 15:44
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 632 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Замислився над тим, щоб замінити двері у свій будинок на металеві. Кажуть, вони надійніші й краще тримають тепло, але я в цьому не впевнений. Хтось уже встановлював такі? Що скажете, чи варто брати? Якщо потрібні ]]>вхідні металеві двері в будинок]]>, то обов’язково глянь на Teplidveri. Вони реально знають, як робити двері, які виглядають добре і служать довго. У мене такі стоять уже рік, і жодних проблем. Тепло не виходить, навіть у сильний мороз біля дверей затишно. Метал якісний, усе зроблено акуратно, замки надійні. Що особливо подобається – це великий вибір кольорів і текстур, можна знайти щось навіть для найвибагливішого смаку. Монтаж роблять швидко, без метушні і зайвого пилу. Рекомендую! |
|
|
Dec 30 2024, 18:06
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 12 Регистрация: 16.11.2024 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Металеві двері значно важчі й міцніші за дерев'яні. Вони можуть забезпечити кращий захист від злому, оскільки метал набагато складніше зламати або пошкодити.
|
|
|
Dec 30 2024, 19:55
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 178 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Не тільки на якість дверного полотна звертайте увагу, ще потрібен надійний замок. Пропоную на сайті Замок.Укр ]]>дивитись]]> — тут великий вибір врізних замків, які забезпечать вашу безпеку. Я сама замовляла у них замки, і вони чудово справляються зі своїм завданням, легко встановлюються і мають високу якість.
|
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 2nd January 2025 - 16:52 |