Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Чи варто брати металеві двері для будинку?
Seetro
сообщение Dec 26 2024, 13:35
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Замислився над тим, щоб замінити двері у свій будинок на металеві. Кажуть, вони надійніші й краще тримають тепло, але я в цьому не впевнений. Хтось уже встановлював такі? Що скажете, чи варто брати?
Go to the top of the page
Вставить ник Seetro в ответ
+Quote Post
Donatello
сообщение Dec 26 2024, 15:44
Сообщение #2

Цитата(Seetro @ Dec 26 2024, 13:35 ) *
Замислився над тим, щоб замінити двері у свій будинок на металеві. Кажуть, вони надійніші й краще тримають тепло, але я в цьому не впевнений. Хтось уже встановлював такі? Що скажете, чи варто брати?

Якщо потрібні ]]>вхідні металеві двері в будинок]]>, то обов’язково глянь на Teplidveri. Вони реально знають, як робити двері, які виглядають добре і служать довго. У мене такі стоять уже рік, і жодних проблем. Тепло не виходить, навіть у сильний мороз біля дверей затишно. Метал якісний, усе зроблено акуратно, замки надійні. Що особливо подобається – це великий вибір кольорів і текстур, можна знайти щось навіть для найвибагливішого смаку. Монтаж роблять швидко, без метушні і зайвого пилу. Рекомендую!
Вставить ник Donatello в ответ
+Quote Post
Kasandra
сообщение Dec 30 2024, 18:06
Сообщение #3

Из: Львів

Металеві двері значно важчі й міцніші за дерев'яні. Вони можуть забезпечити кращий захист від злому, оскільки метал набагато складніше зламати або пошкодити.
Вставить ник Kasandra в ответ
+Quote Post
Skansa
сообщение Dec 30 2024, 19:55
Сообщение #4

Не тільки на якість дверного полотна звертайте увагу, ще потрібен надійний замок. Пропоную на сайті Замок.Укр ]]>дивитись]]> — тут великий вибір врізних замків, які забезпечать вашу безпеку. Я сама замовляла у них замки, і вони чудово справляються зі своїм завданням, легко встановлюються і мають високу якість.
Вставить ник Skansa в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic