Проблеми зі здоров'ям після пологів |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
Проблеми зі здоров'ям після пологів |
Сегодня, 18:15
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 21 Регистрация: 20.02.2024 Из: Кроп Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 5 |
Після пологів я відчула деякі проблеми зі здоров'ям. Мене турбували болі внизу живота, і навіть лікарі, до яких я зверталася, не могли дати конкретних рекомендацій. Я звернулася до медичного центру SENSAVI, і там мені зробили все необхідне обстеження. Мене направили до гінеколога, який виявив деякі зміни, які потребували лікування. Лікування проходило комфортно і безболісно, а також я отримала багато корисних порад щодо подальшого здоров'я після пологів. Тепер я почуваюся значно краще і впевненіше у своєму здоров'ї. Рекомендую всім жінкам після пологів звертатися саме до медичного центру ]]>https://www.sensavi.ua/]]> для комплексного обстеження та допомоги!
|
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 22nd December 2024 - 23:10 |