Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Не знаю де купити паркет
polinalaxtanova2
сообщение Jun 16 2024, 20:46
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Підкажіть мені, де можна купити паркет? Я цим питанням цікавлюся вже котрий день, але вирішити його так і не змогла. Що робити порадите?
Go to the top of the page
Вставить ник polinalaxtanova2 в ответ
+Quote Post
Sergey1821
сообщение Jun 16 2024, 21:00
Сообщение #2

Ну що я вам скажу з цього приводу, якщо вас цікавить, де вигідно можна купити паркет ]]>https://www.everoli.com.ua/]]>, тоді сайт Everoli точно вам підійде. Як ви бачите, тут пропонують найкращі умови для співпраці. Вибір товару у них величезний, також тут швидка доставка і зручна оплата.
Вставить ник Sergey1821 в ответ
+Quote Post
Sahin
сообщение Apr 21 2025, 19:26
Сообщение #3

Цитата(polinalaxtanova2 @ Jun 16 2024, 21:46 ) *
Підкажіть мені, де можна купити паркет? Я цим питанням цікавлюся вже котрий день, але вирішити його так і не змогла. Що робити порадите?

Де купили?
Вставить ник Sahin в ответ
+Quote Post
Davvid
сообщение Apr 21 2025, 19:32
Сообщение #4

Я можу вам порекомендувати звернутися до компанії виробника WoodTone, тому що сам купував там за дуже вигідною ціною паркетну дошку під замовлення. ]]>Читайте тут]]> у них на сайті всі подробиці, заразом і з цінами можете ознайомитись. Дешевше точно ніде не знайдете. Я довго порівнював варіанти, і саме WoodTone мене влаштував як за якістю, так і за сервісом. Дуже зручно, що можна обрати тип деревини, покриття, відтінок і замовити точну кількість. Паркетна дошка приїхала вже підготовлена до укладки — нічого не повело, поверхня ідеальна, замки точні. Видно, що працюють на совість і контролюють кожен етап виробництва. Якщо потрібна паркетна дошка надовго — сміливо звертайтесь до них.
Вставить ник Davvid в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic